- kb. 800 g káposzta
- 1 csomag Barilla durumtészta
- 3 kanál édesítő
- 1 teáskanál só
- 3-4 kanál olaj
- bors
- só
◾️A káposzta torzsát kivágjuk és lereszeljük.
◾️Megsózzuk és 15 percig állni hagyjuk majd kinyomkodjuk.
◾️Egy edényben felforrósítjuk az olajat és "megkaramellizáljuk" benne az édesítőt.
◾️Hozzáadjuk a káposztát, megborsozzuk, majd 20 perc alatt megpirítjuk.
◾️A tésztát kifőzzük és összekeverjük a káposztával.
Vágd apró kockákra a sonkát. Pucold meg és aprítsd fel a fokhagymát, vagy nyomd át fokhagymanyomón. Forrósítsd fel a vajat egy serpenyőben, és süsd meg benne a sonkát. Add hozzá a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű