menu

Családireceptkönyv.hu

Resze-rusza, levesbetét


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 db tojás
liszt amennyit fölvesz

Elkészítés:


1 tojást lisztel jó keményre összegyúrjuk,és nagylyuku reszelön reszelön lereszeljük.. Tanácsos a lisztbe többször bele nyomkodni mert ugy sokkal keményebb lesz a tészta széle és könnyebb reszelni.

Ha kiszáritjuk a tésztát akkor házitarhonyát is készithetünk belöle.
Természetesen ez esetben több tojással készitjük,hogy nagyobb mennyiségü tésztánk legyen.

Resze-rusza, levesbetét

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Tésztafélék,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: keria
kenyér
kenyér

Ezt össze dolgoztam kézzel és 3szor pihentettem kb 40 percig Sütés forró sütőben kezdeni, 200 fokon, majd 180 fokon 40 perc

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Slambuc
Slambuc

Tüzet rakunk. A füstölt szalonnát kockára vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és kockára aprítjuk. A kolbász karikára szeleteljük. A...

Elkészítési idő: 45perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Hajni
Villámgyors tészta
Villámgyors tészta

A tésztát sós vízben kifőzzük. Miközben fő a tészta, addig felolvasztjuk a teavajat egy kis tálkában, majd beletesszük a 2 db leveskockát, ízlés szerint a petrezselymet, és jól el...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Detty
Tejszínes tojásos fettuccine
Tejszínes tojásos fettuccine

A hagymát apró kockára vágjuk, vajon üvegesre pároljuk. A főtt sonkát (én jó kis Hazait használtam ) csíkokra vágjuk , a zöldborsót megfőzzük és a megpárolt hagymához öntjük....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk