Zeller
Só
Rizstejszín
Margarin
A zellert apró darabokra vágjuk és sós vízben FEDŐ NÉLKÜL főzzük, Így el tud párologni a zeller íze. Ezután pürésítjük a hozzávalókkal.
Kalóriaértéke nagyon kevés.
Elkészítése: A krumplit meghámozzuk, feldaraboljuk és megfőzzük sózott vízben. Még melegen áttörjük, sózzuk, borsozzuk és a vajjal, tejjel krumplipüré állagúra keverjük. Amikor k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, karikára vágjuk. A főtt tojást szintén felkarikázzuk. Borsót kb 5 percig pároljuk, a sárgarépát felkockázzuk és 10 percig főzzük. Ha min...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA szárított élesztőt cukros, langyos vízben elkeverjük, és pár percig állni hagyjuk, míg fel nem habzik. A lisztet közben összekeverjük egy csipet sóval, a joghurttal és egy kevés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMeghámozzuk és félfőre vágjuk a vöröshagymát: azaz félbe és utána félholdakra és dinszteljük meg tapadásmentes serpenyőben az olívaolajon. Ezalatt a káposztát megszabadítjuk külső...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű