4 nagyobb krumpli,
kb. 200 g főtt gyöngybab, (más bab is használható, akár konzerv is)
1 csokor újhagyma,
1 kis csokor medvehagyma,
4 evőkanál tejföl,
1 evőkanál mustár,
kevés só, és őrölt bors.
Mivel a babot előzőleg, már napokkal előtte megfőztem, sós, babéros vízben, ezzel most nem kellett foglalkoznom. Használható, főtt konzerv bab is hozzá, bármilyen fajta.
A krumplikat megmosom, majd héjastól sós vízben felteszem főni. Mikor megfőtt (villapróba) leöntöm a vizet, hagyom meghűlni, meghámozom, majd ujjnyi karikákra vágom. Az újhagymát karikákra, a medvehagymát minél apróbbra vágom. Mindent összekeverek 4 evőkanál tejföllel, sóztam, borsoztam, 1 evőkanál mustárral ízesítettem.
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, egy tepsit pedig béleljünk ki szilikonos sütőpapírral. Egy kis tálban keverjük össze a parmezánt, kakukkfüvet, oregánót, bazsalikomot, fokhagym...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zellert csíkokra vágjuk és citromos,sós vízben félpuhára főzzük. A majonézt a tejföllel és az ananász levével összekeverjük. Az összes alapanyagot csíkokra vágjuk és rétegezzü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése A krumplit héjában megfőzzük, kihűtjük, karikára vágjuk, és félretesszük. A tojásokat keményre főzzük, felkarikázzuk, félretesszük. a szebb karikákat külön rakju...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű-a krumplit megmossuk,sós vizbeb héjában megfőzzük,leszűrjük,hűlni hagyjuk -a zöldségkeveréket sós vizben megfőzzük,leszűrjük -a krumplit meghámozzuk,kis kockákra vágjuk,összekev...
Elkészítési idő: 1ora Nehézség: Könnyű