1 kg sertésoldalas
6 gerezd fokhagyma
1 evőkanál mustár
só, bors
1 dl sör
zsír
A húst nagyobb darabokra vágjuk. A mustárt, a zúzott fokhagymával, pár csepp olajjal és a fűszerekkel összekeverjük, a húsra kenjük. Letakarjuk és két órán át hűtőben pihentetjük. Kiolajozott tepsibe tesszük, ráöntjük a sört és letakarjuk alufóliával, 180 fokos sütőben 40 percen át sütjük, de közben megforgatjuk. Majd levesszük a fóliát, ha szükséges öntünk alá még egy kevés sört, hogy ne száradjon ki és nagyjából 40 perc alatt aranybarnára sütjük.
Szaftos oldalas, ami olyan omlós, hogy elolvad a szádban! Minden falat fenséges!
padlizsán elősüt, rizs főz, 1 hagyma párol. hagyma,hús összepárol + paradicsom+foghagyma+menta. Besamel(1 dkg vaj+2 ek liszt,tej+szerecsendió!bors) rétegezve jénaiba
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mézet a mustárt, a szóját, az olajat és a fűszereket egy kis tálban össze keverem. Az oldalast darabokra vágom, jól megmosom, majd megkenem a fűszer keverékkel. Sokkal jobb le...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst tisztítsuk meg, vágjuk 1 cm széles csíkokra, és kevés olajon süssük elő, majd vegyük ki az olajból, és tegyük félre. 2. A hagymát pucoljuk meg, vágjuk nagyon vékony sz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát meghámozzuk, felaprítjuk, forró olajon megdinszteljük. Hozzákeverjük a darált húst, sót, borsot, és a fűszereket. Kevés vízze készre pároljuk a húst. Ezután paradicso...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Közepes