csirkecomb (mell)
liszt
tej
fűszerek
zsír
hagyma
fokhagyma
reszelt sajt
Serpenyőben olajat forrósítok, a combokat fűszerezem, majd fűszeres lisztbe forgatom és a forró olajban elősütöm, majd megfordítom és a másik oldalát is megsütöm...
Jénaiba szedem, rászeletelem a hagymát...és fűszerezem, közben a visszamaradt olajba egy kevés vajat teszek, beleszórom a lisztet, megpirítom, felöntöm a tejjel és felforralom, végül belerakom a reszelt sajtot és a csirkére öntöm...
A tetejére reszelt sajtot szórok, fóliával letakarom és megsütöm.
Félidőben leveszem róla a fóliát és leöntöm róla a felesleges zsírt és pirosra sütöm Párolt rizzsel tálalom.
A kukoricakeményítőt, a fűszereket és a sütőport összekeverjük és belemártjuk a húsokat. Majd hűtőbe tesszük 1 órára. Megcsináljuk a második panírt: a kukoricakeményítőt, a sütőpor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst kicsontozzuk, bőrét leszedjük, és 1 cm vastag szeletekre vágjuk (én lefektetve, ferdén szeltem, így 12 db közel egyforma nagyságú szeletet kaptam) és besózzuk. Egy tán...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA csirkecombokat forgójuknál kettévágjuk, sózzuk, borsozzuk. A káposztát kicsit átmossuk, alaposan kicsavarjuk, majd kicsit késsel összevágjuk. Egy jénai aljába halmozzuk, majd a s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJól összekeverjük az összes hozzávalót. Veszünk egy sütőpapírt. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára. Majd beletekerjük az egészet alufóliába. Lezárjuk, mint a cu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű