1.réteg
25 dkg keksz összetörve (pl zabkeksz)
10 dkg szobahőmérsékletű vaj
2 evőkanál nutella (a krémhez megadott 40 dkg-ból kivéve)
3 evőkanál pirított, összetört törökmogyoró
2. réteg
500 g sajtkrém vagy mascarpone
40 dkg Nutella
3 dl hideg, magas zsírtartalmú habtejszín (habbá)
10 dkg porcukor
3.réteg
150 g csokoládé
150 ml habtejszín
Az élesztőt 100 ml langyos tejben pici cukorral felfuttatjuk. A többi hozzávalót tálba mérjük, hozzáöntjük a megkelt élesztőt, és a maradék tejjel tésztát dagasztunk. Lefedve, lang...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőző este elkészítjük a tölteléket, rumba áztatjuk a mazsolát, a narancs és a citrom reszelt héjával együtt. Késsel felaprítjuk a diót és a mogyorót, megpirítjuk a fenyőmagot, és...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA Mascarpone-t, a vajat és a lisztet sima tésztává gyúrjuk, majd éjszakára, vagy legalább másfél órára hűtőbe tesszük. 2. Ezután négy gombócot csinálunk a tésztából. 3. A nyújtód...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször elkészítjük a tésztát. A lisztet összekeverjük a xylitollal, a túróval, a tojásfehérjével és a kókuszolajjal, majd kézzel kemény tésztát gyúrunk. Gyúrás közben egy kis vize...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz