1.réteg
25 dkg keksz összetörve (pl zabkeksz)
10 dkg szobahőmérsékletű vaj
2 evőkanál nutella (a krémhez megadott 40 dkg-ból kivéve)
3 evőkanál pirított, összetört törökmogyoró
2. réteg
500 g sajtkrém vagy mascarpone
40 dkg Nutella
3 dl hideg, magas zsírtartalmú habtejszín (habbá)
10 dkg porcukor
3.réteg
150 g csokoládé
150 ml habtejszín
A hozzávalókat csomómentesre elkeverjük. A palacsintasütőbe minimális olajat teszünk az első sütés előtt és kezdhetjük is sütni a palacsintákat.
Elkészítési idő:A darált kekszet egy tálba szórjuk, hozzáadjuk a porcukrot, a cappuccino port, a rumaromát, a megolvasztott margarint és a tejet. Alaposan összedolgozzuk. Egy kisebb tepsit vagy...
Elkészítési idő:A vajat, a kakaóport és a cukrot összekeverjük, hozzáöntjük a tejet és kis lángon főzni kezdjük. A kekszet darabokra tördeljük és a vágott dióval együtt egy tálba tesszük. A szirup...
Elkészítési idő: