1.réteg
25 dkg keksz összetörve (pl zabkeksz)
10 dkg szobahőmérsékletű vaj
2 evőkanál nutella (a krémhez megadott 40 dkg-ból kivéve)
3 evőkanál pirított, összetört törökmogyoró
2. réteg
500 g sajtkrém vagy mascarpone
40 dkg Nutella
3 dl hideg, magas zsírtartalmú habtejszín (habbá)
10 dkg porcukor
3.réteg
150 g csokoládé
150 ml habtejszín
A háztartási kekszet durvára daraboljuk, összedolgozzuk az áttört gesztenyepürével, a lekvárral, a tejjel és a rummal. A sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és szép simára egyenget...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Érdemes a krémmel kezdenünk, hogy ki tudjon hűlni még a torta megtöltése előtt. Ehhez egy vastagfalú lábosba rakjuk a dió és a kókuszolaj kivételével a többi hozzáv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat enyhén verjük fel. A lisztet és a porcukrot szitáljuk össze a szódabikarbónával. A kikristályosodott mézet olvasszuk fel. A sütés előtti napon állítsuk össze a tésztát,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat a cukorral kézi mixerrel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a darált diót, a lisztet, a zabpelyhet, a tojást, a sütőport és az apróra vágott csokoládét. Összegyúrjuk, ezután...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű