500 ml tej
40g keményítő
150g cukor
40 g kakaó
150g étcsoki
vaníliaaroma
6 lap zselatin
Pudingot főzünk.
A gáztól levéve hozzáadjuk a csokit,simára keverjük.
A meleg pudinghoz egyesével hozzáadjuk az 5-10 percig hideg vízben megpuhított zselatin-lapokat. Hagyjuk kihűlni, hűtőben tároljuk.
Másnap felverjük a tejszínt és óvatosan a puding alá forgatjuk.
Egy vastag falú lábasban olvasszuk fel a vajat, és lassan hevítsük addig, amíg áttetsző aranyszínű nem lesz. Tegyük bele a fűszereket és a méz felét, valamint 1 csipet sót és a van...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A málnát a cukrokkal kevés vízben felfőzzük, majd letumixoljuk. ◾️A pudingot a főzőtejszínnel csomómentesre keverjük és behabarjuk a málnás alaplevet. ◾️Ezután átforraljuk, é...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyűösszeturmixolni egy palinak kisütni és bele minden jó
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés 70 perc Egy 26 cm-es tortaforma aljába szilikonos sütőpapírt csíptetünk. A formába tesszük a felezett, magozott meggyeket a domború, héjas oldalukkal lefelé....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű