- 2 db naracs, vagy 2,5 dl 100%-os narancslé
- 150 g cukor
- 55 g vaj
- 3 tojás
- keményítő
Narancshéjas lereszelni, levéhez a vajat, cukrot. Forralni. Ha kihűlt hozzá a tojások, habosítani, újra forralni sűrűsödésig 12-15 perc
SÓ!
A tojásfehérjét habbá verni.Egyesével bele a tojássárgája,cukor kicsit tovább verni. Végül a liszt,amit lyukas fakanállal keverünk bele.Ha hólyagok vannak benne,amik kipukkadnak,jó...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tésztához valókat összekevertem (a sorrend sem is nagyon számít), kicsit állni hagytam, majd sütőpapíros tepsibe simítottam és 20 perc alatt megsütöttem. A zselatint felolvaszto...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kölest megmossuk, majd kb. 3 dl vízzel, édesítővel feltesszük főni. (Főzés közben még kellhet a plusz 1 dl víz). Hozzáadjuk a citromlevet, majd amikor már megfőtt a köles, beleke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjét szétválasztjuk a sárgájától és kemény habbá verjük. A sárgáját összekeverjük erythrittel és vízzel. A masszát mixerrel habosra keverjük. Ezután hozzáadjuk a lisztet...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz