Piskóta
Krém:
- 4dl tej
- 1 vaníliás puding + megfőzni
-1 kis ráma
- 20dkg cukor
-1 gesztenye
A piskótát ketté vágjuk ,krémmel megtöltjük és a tetejét is. Gesztenyével díszítjük
A tojássárgákhoz adom a porcukrot, a lisztet, a vaníliát, kb. 2 dl tejet és csomómentesre keverem. Mikor ezzel megvagyok, felöntöm a maradék tejjel, tűzhelyre teszem és folyamatos...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűAz olajos magvakat a vajon megfuttatom, picit megpirítom és a mézeskalács-fűszerkeverékben megforgatom. Az almákat kockákra vágom és a fahéjban megforgatom. A tejszínből kemény h...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézSütőt előmelegítjük (180 fok, légkeverés). A hozzávalókat összekeverjük egy tálban, a cukrot a végén is rászórhatjuk vagy bele is keverhetjük. Átrakjuk két kisebb kókuszolajjal k...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA tejet felforraljuk vaníliával és cukorral. 5 tojás fehérjéből nagyon kemény habot verünk, és kiskanállal a forrásban levő tejbe szaggatjuk éppen úgy, mint a galuskát szoktuk. A k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű