Tészta:
- 6 db tojás sárgája
- 6 evőkanál cukor
- ½ dl étolaj
- 1 evőkanál kakaó
- ½ csomag sütőpor
- 6 evőkanál liszt
Krém:
- 2 csomag tejszín ízű pudingot megfőzünk 6 dl tejben
- 25 dkg margarint és 25 dkg cukrot keverünk a kihűlt krémhez
Kisütjük a tésztát és a krém felét rákenjük.A krém másik felébe 1 evőkanál kakaót és 1 evőkanál őrölt kávét teszünk, majd rákenjük a fehér krémre. Ezután csokimázzal áthúzzuk.
Még nem próbáltam, de majd most :D Házikóhoz jó vékonyra kell nyújtani a tésztát. Íróka: 1 tojásfehérje és 30 dkg porcukor, amit jó 10 percig kell verni.
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA gyümölcsöt megmossuk, tisztítjuk, magházat eltávolítjuk, apróra vágjuk, lereszeljük vagy pürésítjük, majd áttörjük túróval, kevés tejföllel lazítjuk. Ízesítjük őrölt fahéjjal, mé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVajazz ki 6 szufléformát és szórd meg kakaóporral, ugyanúgy mintha kiliszteznéd a sütőformát. Húzzd körbe az ujjad a forma peremén, így egyenletesen emelkedik majd fel a felfújt....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csokoládét a vajjal megolvasztjuk, hagyjuk kicsit hűlni. A tojást a cukorral és a vaníliával habosra keverjük, majd beleforgatjuk az olvasztott vajas csokit és a száraz hozzávaló...
Elkészítési idő: 30-60 perc Nehézség: Könnyű