250 gr zsenge cukkini
1 mk só
100 gr tk vagy zabpehely liszt
50 gr fehérliszt
30 gr cukroaztlan kakaópor
2 mk szódabikarbóna
1 mk sütőpor
1 mk fahéj
50 gr étcsoki kockázva (elhagyható)
120 gr cukor
100 ml étolaj
2 tojás
A cukkinit nagylyukú reszelőn lereszelem, besózom és félrerakom.
A többi hozzávalót összekeverem, majd az enyhét kinyokodott cukkinit is hozzáteszem. Doboztformában 180 fokon kb 60 perc. Félidőben érdemes letakarni.
A töltelékkel kezdjük, ennek kell a legtöbb idő mire lehet vele dolgozni. A fehérjét, lisztet, porcukrot egy edényben simára keverjük. Egy lábasba beletesszük a tejet, vajat, kakaó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat enyhén verjük fel. A lisztet és a porcukrot szitáljuk össze a szódabikarbónával. A kikristályosodott mézet olvasszuk fel. A sütés előtti napon állítsuk össze a tésztát,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTejjel, pudingporral és a cukorral sűrű krémet főzünk és időnként megkeverve kihűtjük. Margarint porcukorral habosra keverjük, majd a pudinggal simára elegyítjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű