1 liter tej 0,1es
2 csomag vanilia cukor
30 gramm dw főzős vanilia puding
25 gramm dw 1:4 édesítő
4 tojás
Tejet, 1 cs vanilia cukorral, 25 gramm dw édesítővel odarakjuk főni.
Szétválasztjuk a tojasokat közben, a fehérjét felverjük majd belekeverjük a másik csomag vanilia cukrot.
A sargajat elkavarjuk a pudinggal.
Mikor felforrt a tej, a habot belekanalazzuk. Megforgatjuk majd kivesszük.
Utana a felforrt tejbe beletesszük a tojassargajas pudingot, összefőzzük. Majd a habot a tetejére tesszük.
Olajon pároljuk meg a kockára vágott hagymát. Fonnyasszuk meg rajta az apróra vágott spenótleveleket. Fűszerezzük sóval, borssal. Adjuk hozzá a hajdinát, majd öntsük fel annyi ví...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hozzávalókból lágyabb tésztát dagasztunk, majd kb. egy óra alatt duplájára kelesztjük. 2. Ha megkelt, négy egyforma darabra vágjuk, gömbölyítjük és hagyjuk 5-10 percig pihenn...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz olajon megpirítjuk a lisztet, rákanalazzuk a paradicsomot és a paradicsompürét. Beledobjuk a hagymát és a fokhagymagerezdeket egészben, és felöntjük vízzel. Beletesszük a zeller...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA vajat kikeverjük a cukorral, mézzel, sóval és a szódabikarbónával, majd tovább keverjük a tojással. A masszába beledolgozzuk a kétféle lisztet, a zabpelyhet és a feldarabolt gyü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű