1 liter tej 0,1es
2 csomag vanilia cukor
30 gramm dw főzős vanilia puding
25 gramm dw 1:4 édesítő
4 tojás
Tejet, 1 cs vanilia cukorral, 25 gramm dw édesítővel odarakjuk főni.
Szétválasztjuk a tojasokat közben, a fehérjét felverjük majd belekeverjük a másik csomag vanilia cukrot.
A sargajat elkavarjuk a pudinggal.
Mikor felforrt a tej, a habot belekanalazzuk. Megforgatjuk majd kivesszük.
Utana a felforrt tejbe beletesszük a tojassargajas pudingot, összefőzzük. Majd a habot a tetejére tesszük.
Mindent gyúrjunk össze, hagyjuk 10 percre pihenni a masszát, utána főzzük meg lobogó vízben, majd hempergessük a zabkabátba
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűKeverd össze alaposan az összes hozzávalót, és oszd el a keveréket két szufléformába (ramekinbe) vagy kisebb hőálló tálba. Megszórhatod egy kevés étcsokoládé chips-sel a tetejét,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót finom krémmé keverjük a kókusszal, protein porral, liszttel és Xylittel. A mandulát 30 másodpercig forralt vízben főzzük, majd leszűrjük és leszedjük a héját. Ezt követően...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű