• 1 M-es tojás
• 60 g light kókusztej (vagy ki milyet használ)
• 1 g só (nagy csipet)
• 10 g Szafi Fitt CH csökkentő lisztkeverék
• csipet szódabikarbóna
A tojást a kókusztejjel egyneművé keverjük, majd beleöntjük a sóval és szódabikarbónával elkavart lisztet, végül csomómentesre keverjük.
A fűszerezett húst/zöldséget ebbe a masszába forgassuk meg, majd szilikonos lapon sütőben süssük készre. Sütés előtt fújjuk be a húst olajsprayvel. (ha sütőpapírt használunk akkor azt is, hogy ne ragadjon rá.)
Előmelegített sütőben, légkeveréses funkción, 180 fokon 45 percig süssük (fél időben fordítsuk meg!).
Természetesen forró kókuszolajban is kisüthetjük. :)
A meghámozott, kimagozott avokádókat villával vagy botmixerrel pépesítsük. Adjuk hozzá a citrom- illeve a lime levét, reszelt fokhagymát, majonézt, tejfölt, majd fűszerezzük ízlés...
Elkészítési idő: 10 percHa nem konzervet használok, az egy éjszakán át áztatott csicseriborsót másnap puhára főzöm. A főzőlevet elteszem, lehet, hogy kell belőle egy kevés a pürésítésnél. A konzerv csics...
Elkészítési idő:A vajon kissé megpergeljük a lisztet majd hozzáadjuk a tejfölt,a sajtot és a sót. 1-2 percig főzzük, míg besűrűsödik, majd krémesre kavarjuk és kihűtjük. Minden sonkaszelet egyik v...
Elkészítési idő: