• 1 M-es tojás
• 60 g light kókusztej (vagy ki milyet használ)
• 1 g só (nagy csipet)
• 10 g Szafi Fitt CH csökkentő lisztkeverék
• csipet szódabikarbóna
A tojást a kókusztejjel egyneművé keverjük, majd beleöntjük a sóval és szódabikarbónával elkavart lisztet, végül csomómentesre keverjük.
A fűszerezett húst/zöldséget ebbe a masszába forgassuk meg, majd szilikonos lapon sütőben süssük készre. Sütés előtt fújjuk be a húst olajsprayvel. (ha sütőpapírt használunk akkor azt is, hogy ne ragadjon rá.)
Előmelegített sütőben, légkeveréses funkción, 180 fokon 45 percig süssük (fél időben fordítsuk meg!).
Természetesen forró kókuszolajban is kisüthetjük. :)
Úgy praktikus, ha mindent, amit kell, feldarabolunk (először tisztítunk, mosunk): a hagymákat vastagabb szeletekre, a paradicsomot kockákra, a cukkinit kockákra, a húst kockákra va...
Elkészítési idő: 2-2,5 óra Nehézség: KözepesA zsírban rózsaszínűre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd a megtisztított, megmosott, felkockázott májat hozzáadjuk, puhára pároljuk, langyosra hűtjük. A főtt tojásokkal...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverjük. Sertéshús, vadhúsok pácolásához használhatjuk
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű