• 1 M-es tojás
• 60 g light kókusztej (vagy ki milyet használ)
• 1 g só (nagy csipet)
• 10 g Szafi Fitt CH csökkentő lisztkeverék
• csipet szódabikarbóna
A tojást a kókusztejjel egyneművé keverjük, majd beleöntjük a sóval és szódabikarbónával elkavart lisztet, végül csomómentesre keverjük.
A fűszerezett húst/zöldséget ebbe a masszába forgassuk meg, majd szilikonos lapon sütőben süssük készre. Sütés előtt fújjuk be a húst olajsprayvel. (ha sütőpapírt használunk akkor azt is, hogy ne ragadjon rá.)
Előmelegített sütőben, légkeveréses funkción, 180 fokon 45 percig süssük (fél időben fordítsuk meg!).
Természetesen forró kókuszolajban is kisüthetjük. :)
A hagymát és gombát felszeleteljük, majd egy kevés olajon megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk és kihűtjük. A mozzarella sajtot és a szárított paradicsomot felkockázzuk és összekeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megpucoljuk, apróra kockázzuk. Az oregánó leveleit lecsipkedjük, felaprítjuk. A májat megtisztítjuk az inaktól és az erektől, nagyobb darabokra vágjuk. A vajat habzásig...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánokat jól megmostam, majd kb. 1 ujjnyi karikákra szeleteltem és megsóztam. Nagyjából fél órát állni hagytam, addig összeállítottam a sajtkrémet. A tömlős sajtot és a kock...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű