- 1 dl tej
- 1 ek. zabliszt (vagy porrá őrölt zabpehely)
- 1 csapott evőkanál natúr kakaó (+ pici forró víz, amivel feloldod)
- 10 g mogyoró (minél krémesebbre darálva)
- mogyoró aroma (nem fontos)
- édesítő
A tejben elkeverjük a zablisztet, majd a feloldott natúr kakaónkat és kis lángon sűrűre főzzük. Kihűtjük (addig pont nekieshetünk a palik legyártásának), majd a darált mogyorót és az édesítőt is hozzákeverjük.
Diétásabb Nutella-opció:
- 20 g proteinpor (vaníliás, csokis, de ugye a legjobb, ha már egyből mogyorós!)
- nagyjából 1 deci víz (szerintem úgyis látni fogod, ha megüti a műremek a kellő sűrűséget!)
- 1 csapott evőkanál natúr kakaó (+ pici forró víz, mivel feloldod)
- mogyoró aroma
- édesítő
Are you a disaster in the kitchen? Well, don't worry, because you're probably not as bad as you think. Check out this hilarious list of epic cooking fails for example. Compiled by...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézCzuc
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA barackokat megmossuk, néhány percre forró vízbe dobjuk, onnan hidegbe. Így könnyen le lehet húzni a héját. A megtisztított, kimagozott gyümölcsöt kissé összetörjük, minden három...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz