• 25 dkg sovány túró
• 10 dkg kókuszliszt
• 4 tk. eritrit
• fél tk. szódabikarbóna
• 1 dl kókusztej
• 2 tojás
töltelék:
• 3-4 db alma megpárolva (fahéjjal ízesítve)
• 3 ek. darált dió
• baracklekvár (cukormentes, natúr)
Először állítsd össze a tésztát. Mindent mérj ki egy tálba, majd keverd össze. Egy 29×29 cm nagyságú szilikonos tepsibe lapítsd a masszát.
A megpárolt almákkal borítsd be, kend le lekvárral, majd szórd meg dióval.
200 fokon süsd 20 percig.
A sülési idő alatt verj habot három tojásfehérjéből és egy kis édesítővel, majd 20 perc sütés után óvatosan öntsd a süti tetejére. Told vissza a sütőbe még 10 percre.
Tipp: érdemes a sütőben, nyitott ajtónál hagyni kihűlni a süteményt, így a hab nem fog összeesni.
először a tojásokat összekeverjük a cukorral habosra - a sütőporral elkevert lisztet rászitáljuk - a kefir - az olaj - a vaníliás cukor - a reszelt citromhéjat
Elkészítési idő:1/ Szitáld át a porcukrot és a kakaóport, szórd bele a vaníliás cukrot. Olvasztott vajjal alaposan ismertesd össze, őket majd mutasd be a tisztelt társaságnak a tejszínt. Ragadj eg...
Elkészítési idő: 1 óraFagyasztóba rakjunk egy tálcát,majd erre adagoljuk ki gombócokban a fagyit,és tegyük vissza a fagyasztóba. A kenyérszeleteknek vágjuk le körben a héját,majd nyújtófával lapítsuk e...
Elkészítési idő: 3 óra