Családireceptkönyv.hu

Párolt káposzta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- ½ fej lilakáposzta
- 1 közepes fej vöröshagyma
- cukor
- köménymag, só, bors
- olaj

Elkészítés:


Félbe, majd vékony szeletekre vágjuk a hagymát. Megpároljuk kevés olajon. Vékonyra gyaluljuk a káposztát, majd hozzáadjuk a hagymához. Miután kicsit összeesett, megszórjuk cukorral és ízlés szerint fűszerezzük, majd készre sütjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Spanyol zöldborsó
Spanyol zöldborsó

1. Az olajon megpirítjuk az egészen apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a zöldborsót, a curryt, az ízesítőket és kb. fél liter vizet. 2. Amikor felfőtt, beletesszük a tésztá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Túrókrémmel töltött burgonya
Túrókrémmel töltött burgonya

1. A burgonyákat alaposan megmossuk, majd a héjukban kb. 20 perc alatt megfőzzük. 2. A kihűlt főtt burgonyákat hosszában kettévágjuk, a belsejüket kikaparjuk úgy, hogy kb. 3-5 mm-...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Édes-savanyú pácolt répa (Sóbors)
Édes-savanyú pácolt répa (Sóbors)

A répát lereszeljük. Az ecetet elkeverjük a sóval és a cukorral, addig keverjük, míg fel nem oldódik minden. Ekkor ráöntjük a répára, majd annyi vízzel engedjük fel, hogy ellepje....

Elkészítési idő: 10+30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Karfiollepeny guacamoleval es piritott baconkockakka
Karfiollepeny guacamoleval es piritott baconkockakka

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk