- ½ fej lilakáposzta
- 1 közepes fej vöröshagyma
- cukor
- köménymag, só, bors
- olaj
Félbe, majd vékony szeletekre vágjuk a hagymát. Megpároljuk kevés olajon. Vékonyra gyaluljuk a káposztát, majd hozzáadjuk a hagymához. Miután kicsit összeesett, megszórjuk cukorral és ízlés szerint fűszerezzük, majd készre sütjük.
Tisztítsuk meg a burgonyát, mossuk meg, majd tegyük egy nagyobb tálba. Ha a burgonyák nagyobbak akkor vágjuk el őket, majd szurkáljuk meg egy fogpiszkálóval mindegyik darabot. A fo...
Elkészítési idő: 1 órakis bazsalikom volt a salata. Egymagam ettem. Na jo, nem 1 perc alatt, de hamar elfogyott.
Elkészítési idő:A zsemléket kis kockákra vágjuk, és forró sütőben megpirítjuk. A margarinon megdinszteljük az apróra vágott hagymát és a finomra aprított petrezselyemzöldet. A tojásokat a tejjel...
Elkészítési idő: