10 db répa
1/2 kg brokkoli
1 lilahagyma
Párold meg kicsit a brokkolit és a karikákra vágott répát. Nem kell agyon főzni, csak épphogy kicsit puha legyen. Ez nálam közepes hőfokon kb. 20 perc alatt szokott létrejönni, de nálad ez persze változhat.
Amíg párolódnak a zöldségek, addig vágj fel fél karikákra egy lilahagymát.
Ha elkészültek a zöldségek, akkor rakd kicsit félre, vegyél elő egy magasabb falú tepsit és rakj bele kb. két evőkanál kókuszolajat és kicsit dinszteld meg benne a lilahagymát.
Öntsd bele a leszűrt párolt zöldségeket is és folyamatosa kavargatás mellett süsd készre.
1. A vöröshagymát egy kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felszeletelt sárgarépát a zöldborsót, a gombát és együtt pirítjuk tovább. 2. Pár perc után beletesszük az árpag...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A karfiolt szedd rózsákra és zöldségaprítóban morzsalékosítsd. 2. Kevés olajon a hagymával és a fokhagymával pirítsd össze a karfiolrizst. Nagy lángon dolgozz, de rövid ideig,...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA sajtot egy tálba reszeljük. Hozzáadjuk a lisztet és a tojást. Kézzel jól összedolgozzuk, könnyen és hamar összeáll. Kisebb golyókat formázunk, amit a két tenyerünk között rudacs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA nyers krumplit meghámozzuk, és vékony (3-5 mm) karikákra vágjuk. A vajat megolvasztjuk, összekeverjük a tejszínnel, a sóval, borssal, szerecsendióval, s mindezt jól összeforgatj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű