Családireceptkönyv.hu

Répás brokkoli (paleo)


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


10 db répa
1/2 kg brokkoli
1 lilahagyma

Elkészítés:


Párold meg kicsit a brokkolit és a karikákra vágott répát. Nem kell agyon főzni, csak épphogy kicsit puha legyen. Ez nálam közepes hőfokon kb. 20 perc alatt szokott létrejönni, de nálad ez persze változhat.
Amíg párolódnak a zöldségek, addig vágj fel fél karikákra egy lilahagymát.
Ha elkészültek a zöldségek, akkor rakd kicsit félre, vegyél elő egy magasabb falú tepsit és rakj bele kb. két evőkanál kókuszolajat és kicsit dinszteld meg benne a lilahagymát.
Öntsd bele a leszűrt párolt zöldségeket is és folyamatosa kavargatás mellett süsd készre.

Trükkök, tippek, praktikák:


Répás brokkoli (paleo)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Zöldséges gersli
Zöldséges gersli

1. A vöröshagymát egy kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felszeletelt sárgarépát a zöldborsót, a gombát és együtt pirítjuk tovább. 2. Pár perc után beletesszük az árpag...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hanna
Sajtos karfiolgolyó
Sajtos karfiolgolyó

1. A karfiolt szedd rózsákra és zöldségaprítóban morzsalékosítsd. 2. Kevés olajon a hagymával és a fokhagymával pirítsd össze a karfiolrizst. Nagy lángon dolgozz, de rövid ideig,...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtkrokett
Sajtkrokett

A sajtot egy tálba reszeljük. Hozzáadjuk a lisztet és a tojást. Kézzel jól összedolgozzuk, könnyen és hamar összeáll. Kisebb golyókat formázunk, amit a két tenyerünk között rudacs...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Francia krumpli
Francia krumpli

A nyers krumplit meghámozzuk, és vékony (3-5 mm) karikákra vágjuk. A vajat megolvasztjuk, összekeverjük a tejszínnel, a sóval, borssal, szerecsendióval, s mindezt jól összeforgatj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk