2 kg krumpli,
a panírhoz 4 tojás,
csipetnyi só,
liszt,
zsemlemorzsa.
A sütéshez étolaj (zsír).
A rántott krumplihoz a nagyobb szemű burgonyákat megtisztítjuk, 1 cm vastag szeletekre vágjuk, enyhén átsózzuk. Lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, majd forró zsiradékban mindkét oldalán kisütjük.
A krumplit mosd meg alaposan, kicsit meg is dörzsölheted, és papírtörlővel itasd le róla a nedvességet. A nagyobb darabokat vágd félbe vagy négy részre. Egy tepsit bélelj ki sütőpa...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A megpucolt krumplikat sós vízben főzd meg. 2. Ha picit kihűltek, törd át krumplinyomóval minél apróbbra. 3. Üsd bele a tojásokat, öntsd hozzá a tejet, add hozzá a felaprított...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűApróra vágod a hagymát, egy keves kókuszolajon picit megpirítod, felöntöd nagyon kicsi vízzel és puhára főzöd. Sót,borsot,szerecsendiót szórtam rá majd amikor puha volt összeturmix...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa hagymát apróra vágjuk és a margarinon kicsit megpiritjuk -bele keverjük a megmosott rizset ...együtt piritjuk -felengedjük a húsleves lével ..a rizs mennyiségének kétszere...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű