A hozzávalókból közepes keménységű tésztát dagasztunk, beledolgozzuk az apró kockára vágott zsemlyét, és letakarva duplájára kelesztjük. Kiborítjuk 2-3 felé osztjuk, megformázzuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megtisztítjuk és sós vízben megfőzzük, majd összetörjük és kihűtjük. Hozzáadjuk a lisztet, sózzuk és borsozzuk, majd a vajat is hozzákeverjük és összegyúrjuk. A tésztát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát legyaluljuk, és lesózzuk. Egy nagy lábasban a zsírt felolvasztjuk, megszórjuk pár szem köménymaggal, beleszórjuk a porcukrot és a vékony csíkokra vágott hagymát, és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEzért egyél rizst A rizs 76 százaléka keményítő formájában jelenlévő szénhidrátot, 7-8 százalék fehérjét és 1,3 százalék zsírt tartalmaz. A fennmaradó részben ásványi anyagokból é...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű