1 kg Family Frost mexikói vegyes köret
2 evőkanál olaj
majoranna
konyhasó
A felmelegített olajon futtassuk át a mexikói vegyes köretet úgy, hogy intenzíven szórjuk meg morzsolt majorannával és mérsékelten sóval. Kevés vízzel felengedve pároljuk meg puhára. Készíthető Family Frost zöldborsóból is.
A fokhagymagerezdeket tegyük 2 percre egy lábas forrásban lévő vízbe, majd szűrjük le és hámozzuk meg. 4 evőkanál vajat olvasszunk fel egy serpenyőben, alacsony lángon puhítsuk raj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKevés olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát. A tűzről lehúzva pirospaprikát, borsot és ételízesítőt teszünk bele, majd a tűzre visszatéve ráöntjük a borsót, és f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit hámozás után, 1-2 mm vastagságú karikákra vágtam. A muffin sütőt extra szűz olívaolajjal kikentem, vékonyra szelt baconnal kibéleltem és a krumpli karikákat körberaktam...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHéjában főtt krumplit házi zsírra karikáztam, rászeleteltem a gombát, fűszereztem sóval és borssal, majd ropogósra sütöttem. Ma ez volt a köret a fokhagymás csirkemájhoz.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű