burgonya
olívaolaj
só
fokhagyma
Vágjuk hasábokra a burgonyát, majd öntsük nyakon olívaolajjal és ízesítsük fokhagymával és sóval. Grillezzük közepesen magas hőmérsékleten, amíg elszenesedik, majd ha kész, díszítsük petrezselyem zölddel
A sajtot egy tálba reszeljük. Hozzáadjuk a lisztet és a tojást. Kézzel jól összedolgozzuk, könnyen és hamar összeáll. Kisebb golyókat formázunk, amit a két tenyerünk között r...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttp://www.mindmegette.hu/majonezes-almas-kaposztasalata.recept/
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rizst főzzük teljesen puhára 2,5-szeres mennyiségű zöldséglevesben. A hámozott répát, a cukkinit kis lyukú reszelőn reszeljük le, az utolsó 2-3 percben adjuk a rizshez. Vegyük le...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, majd hosszában kettévágjuk, mindegyiket bevagdossuk vigyázva arra, hogy ne vágjuk át. Mennyiségtől függően egy jénait, vagy egy gáztepsit nagyon vékonyan...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű