Már nem tudom hol láttam először ezt a köret ötletet sült krumpli helyett, és arra sem emlékeztem ki hogyan készítette, ahol ez előfordult, így leírom az én verziómat is:
A zellert felkockáztam, fűszereztem (majoranna, fokhagyma, Kotányi cukormentes fűszersó). A tepsit vékonyan kikentem oliva olajjal, beleöntöttem a fűszeres zellert és 200fokon légkeveréses módban 20 perc alatt készre sütöttem. Nagyon finom lett! 2-3szor sütés közben összetúrtam, hogy ne süljön le.
A zsírban üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a citromlevet és a kimagozott cseresznyét. Addig forraljuk, amíg a cseresznye leve besűrűsödik. Ekkor megszórj...
Elkészítési idő:A bulgurhoz kétszer annyi forró vizet öntünk. Állni hagyjuk 10-15 percig, amíg a bulgur megszívja magát. A kígyóuborkát hosszában felvágjuk, kimagozzuk, felkockázzuk. Az újhagymáka...
Elkészítési idő:A burgonyát héjában megpároljuk. Meghámozzuk,karikára szeleteljük egy tűzálló tálba lerakjuk soronként megszórjuk borssal sajttal ismételjük míg el nem fogy,a végén felöntjük anny...
Elkészítési idő:A burgonyát héjában megfőzöm, meghámozom, és még melegen krumplinyomóval áttöröm. Amíg hűl a krumpli, megtisztítom a medvehagymát, alaposan leöblítem, jól lecsepegtetem és nem t...
Elkészítési idő: 60