- 25 dkg darált mák
- 4 ek. eritrit
- 1 db alma
- 2 dl víz
- 3 db tojás
- szilva (vagy egyéb idénygyümölcs)
A mákot az eritrittel és a reszelt almával összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és egyenként a tojásokat is. A tésztát egy szilikonos vagy kibérelt tepsibe simítjuk és a tetejét 1/4 szilvákkal vagy 1/2 aszalt szilvákkal kirakjuk (vagy 2 marék éppen kapható friss idény gyümölccsel).
Előmelegített sütőben 180°C-on kb. 30 percig sütjük.
Csak kihűlés után szeleteljük fel és hűtőben tároljuk!
Az összes hozzávalót egy tálba rakjuk, összekeverjük és sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. 180 fokon kb 25 perc alatt készre sütjük. Porcukorral meghintjük, felszeleteljük és már...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA kekszeket és a krémet rétegesen lerakjuk,kb 1 óra múlva már megszívja magát annyira, hogy lehessen enni. Díszítésként kicsit pirított kókuszchipsz-szel megszórjuk. Mennyei !
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csokikat gőz felett felolvasztjuk. A mogyorót és a kókusz zsírt forgókéses mixerben krémesre daráljuk, majd az csokit, kakóport is hozzá adjuk és rövid ideig mixeljük. Hűvös he...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1. A zabpelyhet daráld meg, majd keverd hozzá az útifűmaghéjat, a 3 tojásfehérjét és 2 sárgáját, a kókuszzsírt és az eritrit felét és a kókusztejet. Deszkán gyúrd össze, majd tedd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű