• 500 g sertéscomb darálva
• 100 g cukkini lereszelve
• 2 db tojás
• 2 ek. Szafi fitt fasírt főszersó
• 1 ek. Szafi fitt sütőliszt
• 1 kk útifűmaghéj
• + 4 db főtt tojás + bacon a tetejére
A főtt tojás kivételével a hozzávalókat összegyúrjuk, egy kiolajozott őzgerinc alját beterítjük a hús egyharmadával, rásorakoztatjuk a főtt tojásokat, és betakarjuk a maradék hússal és baconnel.
Végül forró sütőben közepes lángon kb. 30 percig először fólia alatt, végül fólia nélkül pirosra sütjük.
A dagadót felvágjuk és megtöltjük a kolbászhússal és összevarrjuk. Kívülről bekenjük mindenhol piros arannyal. A hagymát megpucoljuk karikára vágjuk és a sütő zacskóba tesszük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKét szelet kolozsvári szalonnát (bacon) apró kockára vágok, kevés zsiradékon kisütöm, egy evőkanálnyi mennyiségű aprított vöröshagymát dobok rá, két fej gombát apróra darabolva, jó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA malackarajt kicsontozzuk. A csontot később egy tartalmas orjaleveshez felhasználhatjuk. Hosszú, egyenes késsel a húst középen felszúrjuk, és beledugjuk a végeitől megfosztott 2 d...
Elkészítési idő: 3 Nehézség: Közepes