• 500 g sertéscomb darálva
• 100 g cukkini lereszelve
• 2 db tojás
• 2 ek. Szafi fitt fasírt főszersó
• 1 ek. Szafi fitt sütőliszt
• 1 kk útifűmaghéj
• + 4 db főtt tojás + bacon a tetejére
A főtt tojás kivételével a hozzávalókat összegyúrjuk, egy kiolajozott őzgerinc alját beterítjük a hús egyharmadával, rásorakoztatjuk a főtt tojásokat, és betakarjuk a maradék hússal és baconnel.
Végül forró sütőben közepes lángon kb. 30 percig először fólia alatt, végül fólia nélkül pirosra sütjük.
A tarját felvágtam kb. 1 cm-es szeletekre. Mind a két oldalát fűszereztem, sóztam. Egy tepsi kikentem egy kevés olajjal. A fokhagymát és a hagymát apróra vágtam és szórtam a húsok...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A fűszerezett sertésszeleteket megsütjük. 2. Amíg sülnek 1 tubus olvasztott sajtkrémet 1 kanál tejföllel a mikróban felmelegítünk, pirospaprikával és apróra vagdalt csemegeub...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst megmossuk, leszárítjuk, majd felkockázzuk. A hagymát apróra vágjuk, a paradicsomot, paprikákat felaprítjuk. A felhevített zsíron pirítjuk a hagymát, félrehúzzuk, megszó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat kiklopfoljuk, sóval, borssal fűszerezzük, ezután vékonyan bekenjük mustárral. 4 hússzeletre rátesszük a szeletelt füstölt tarját, majd lefedjük a másik 4 hússzelettel,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű