8 szelet karaj(lehet más hús is),2 db hagyma,2 kg krumpli, 5 dl tejföl, 1db tojás,só,flekken fűszer
A hús szeleteket kikloffoljuk,fűszerezzük.Egy tepsit kikenünk olajjal és nyers burgonyát reszelünk vagy karikára vágjuk,rátesszük a hús szeleteket a karikára vágott hagymát. A tejfölbe elkeverjük a tojást és rákenjük a felét a húsra.Majd megint egy réteg krumpli,hús és a hagyma majd rákenjük a másik felét a tejfölnek + 1 dl a tetejére.
200C fokon 1,5 órát fólia alatt sütjük majd fólia nélkül pirosra.
Esetleg egy kis füstölt szalonnával is megturbózható vagy paprika, para- dicsom esetleg a tetejére reszelt sajtot.
Egy kis keverőtálban összekeverjük az almaecetet, barna cukrot és a szárított zsályát. 1 evőkanállal tegyünk külön a keverékből. Mind a kettőt tegyük félre egy kicsit. A sertéskar...
Elkészítési idő: 30 percA sertéshúst szeletekre vágom és kiklopfolom, majd a szeletek mindkét oldalát besózom. Kb. fél liter tejben 4-5 gerezd fokhagymát zúzok össze, belerakom a besózott hússzeleteket és...
Elkészítési idő:A hús szeleteket,klopfolás után sózom.A reszelt sajtot a tojásba keverem.A húsokat először lisztbe, majd a sajtos tojásba forgatom végül a zsemlemorzsába és forró olajba kisütöm Bu...
Elkészítési idő: