Családireceptkönyv.hu

Süti - Mákos kocka, olvadt csokival


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


• 4 db M-es tojás
• 10 dkg por eritrit
• 8 dkg darált mák
• 2 ek. citromlé
• csipet só
• fél tk. szódabikarbóna
• min. 80%-os étcsoki ízlés szerint
• 3 ek. kókuszolaj

Elkészítés:


A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéket kemény habbá verjük egy csipet sóval és a szódabikarbónával, a sárgákat pedig krémesre keverjük a citromlével és a kókuszolajjal.
A két masszát összeöntjük, óvatosan hozzáadjuk az édesítőt és a mákot, majd óvatosan egyneművé keverjük egy szilikonos lapát segítségével.
Szilikonlappal bélelt tepsibe öntjük, gazdagon megszórjuk a csokikockákkal ( kb. 1 x 1 cm – es darabkák ) és 180 °C-ra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.
Alul – felül fokozatot használtam, hogy egyenletesen süljön, a tepsi mérete 20 x 30 cm.

Trükkök, tippek, praktikák:


Nem olyan fincsi!

Süti - Mákos kocka, olvadt csokival

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Négercsók
Négercsók

A vizet a cukorral és mézzel felforraljuk. A tojásfehérjét habbá verjük a zseléfixel,hozzáadjuk a forró sziruphoz. Habzsákba töltve az ostyalapokra nyomjuk. Gőz felett felolvaszt...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar Tepsis raffaello
Tepsis raffaello

A tojásfehérjét kemény habbá verjük, apránként a cukrot is hozzáadjuk. A lisztet a kókuszreszelékkel összekeverjük, óvatos mozdulatokkal a habba forgatjuk. Sütőpapírral bélelt teps...

Elkészítési idő: 1
Nehézség: Közepes
share
Avatar Fanta szelet
Fanta szelet

A tojások fehérjét a cukorral habbá verjük, közben fokozatosan hozzáadjuk a cukrot. A kemény habhoz keverjük a tojássárgájákat. A lisztet elkeverjük a csipet sóval, a sütőporral,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Lekváros omlett
Lekváros omlett

jássárgáját keverőtálban habos-világosra keverjük a cukor felével, hozzáadjuk a lisztet és a sót. A fehérjét lágy habbá verjük, egyharmadát a sárgájához keverjük, a maradékot habla...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk