• 60 g Szafi Fitt nyújtható ÉDES lisztkeverék
• csipet só
• 20 g kókuszolaj
• 30 g cocomas
• 30 g víz
Az alapanyagokat gyúrjuk össze, majd pár perc pihentetés után nyújtsuk ki kb. fél cm vastagra a tésztát. Ezután tetszőleges nagyságúra szaggassuk ki.
Előmelegített 180°C-os sütőben alsó-felső funkción 16 percig süssük készre.
Ha kihűlt baracklekvárral töltsük meg, és mártsuk olvasztott csokiba (vagy házi csokiba).
A tészta nem lesz ropogós viszont annál finomabb. A lekvárt ne sajnáljátok belőle. :)
Update:
• 50 g kelt tészta helyettesítő nyújtható liszt
• 10 g darált dió
• csipet só
• 2 ek. kókuszolaj
• 2 ek. cocomas
• 4 ek. víz
• reszelt citromhéj
A vajat nagyon picit melegítsd puhára, elég, ha kirakod pár percre a napra. Ezután keverd habosra a cukorral, kapard hozzá a vaníliát, majd üsd bele a három tojást. Vedd elő a kedv...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűElőször felverjük a tojásfehérjét egy csipet sóval, majd hozzáadjuk a cukrot. Aztán folyamatos keverés közben vékony sugárban belecsorgatjuk a tojások sárgáját, valamint az olaj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Kakaós piskótát készítünk a hagyományos módon a 6 tojásból, a lisztből, a cukorból, a kakaóból és a sütőporból. 2. Egy 30 × 20 cm-es tepsit béleljünk ki zsírpapírral, 180°C-...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A tojásokat az olajjal és a cukorral habosra keverjük. 2. A többi hozzávalóval elkeverjük és tepsibe öntjük. 3. 175 fokra előmelegített sütőben kb. 45 percig sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű