• 60 g Szafi Fitt nyújtható ÉDES lisztkeverék
• csipet só
• 20 g kókuszolaj
• 30 g cocomas
• 30 g víz
Az alapanyagokat gyúrjuk össze, majd pár perc pihentetés után nyújtsuk ki kb. fél cm vastagra a tésztát. Ezután tetszőleges nagyságúra szaggassuk ki.
Előmelegített 180°C-os sütőben alsó-felső funkción 16 percig süssük készre.
Ha kihűlt baracklekvárral töltsük meg, és mártsuk olvasztott csokiba (vagy házi csokiba).
A tészta nem lesz ropogós viszont annál finomabb. A lekvárt ne sajnáljátok belőle. :)
Update:
• 50 g kelt tészta helyettesítő nyújtható liszt
• 10 g darált dió
• csipet só
• 2 ek. kókuszolaj
• 2 ek. cocomas
• 4 ek. víz
• reszelt citromhéj
Az almát robotgéppel pépesítsük. Az egyik tésztalapot terítsük ki és kenjük meg az almás péppel, majd tegyük rá a másik tésztalapot. A tésztát vágjuk csíkokra, majd verjük fel a to...
Elkészítési idő:Az összetevőket gyúrjuk össze, majd két szilikonos zsírpapír közt (vagy szilikonos nyújtófával) nyújtsuk ki a tésztát. Ezután linzer formával szaggassuk ki. (14 db. keksz lesz bel...
Elkészítési idő:1. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra, öntsd egy tálba a kristálycukrot, szitáld hozzá a lisztet, sütőport és a kakaóport. 2. Gőzfürdő fölött, folyamatosan keverve olvaszd meg a vaja...
Elkészítési idő: