Piskóta (fehér és kakaós):
- 2 tojás
- 2 ek. eritrit
- 2 ek. Szafi ch csökkentő liszt
- 4 ek. víz
- 3 tojás
- 3 ek. eritrit
- 2 ek. Szafi ch csökk. liszt
- 2 ek. kakaópor
- 6 ek. víz
A tojások fehérjét külön felverjük, a többi alapanyagot összekeverjük és óvatosan hozzáforgatjuk a tojásfehérjét is. 150°C-os sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük.
Mindkét lapot félbe vágjuk, így 2 kakaós és 2 fehér piskótalapom lesz.
Bármilyen krémmel tölthetjük, pl. eper- és csokikrém.
1 db narancs héját lereszeljük. Narancsokat meghámozzuk felszeleteljük karikára és 2 ek cukorral meghintjük, majd 2 órát állni hagyjuk lefedve, és leszűrjük a levét. 6 db tojássárg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűelkészítés Az alaphoz a darált kekszet elkeverjük a por- és vaníliás cukorral, majd a folyékony hozzávalókkal homogén tésztává gyúrjuk, és belelapítjuk egy kapcsos tortaformába....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat kettéválasztjuk. A sárgáját a cukorral habosra keverjük. Belekeverjük a lisztet, majd a keményre vert tojásfehérje habbal lazítjuk. Kivajazott 21 cm-es kapcsos tortafor...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz