Piskóta (fehér és kakaós):
- 2 tojás
- 2 ek. eritrit
- 2 ek. Szafi ch csökkentő liszt
- 4 ek. víz
- 3 tojás
- 3 ek. eritrit
- 2 ek. Szafi ch csökk. liszt
- 2 ek. kakaópor
- 6 ek. víz
A tojások fehérjét külön felverjük, a többi alapanyagot összekeverjük és óvatosan hozzáforgatjuk a tojásfehérjét is. 150°C-os sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük.
Mindkét lapot félbe vágjuk, így 2 kakaós és 2 fehér piskótalapom lesz.
Bármilyen krémmel tölthetjük, pl. eper- és csokikrém.
A konzerv levét töltsd át egy kisebb tálba, majd mártsd ebbe a lébe bele a babapiskótákat, és helyezd bele egy 22 cm átmerőjű, kör alakú kapcsos tortaformába. Ezután egy tálba verd...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyűa torta maga 8 tojásos sima piskóta volt, mert a krémmel borítás miatt túl édes lett volna. A krém 2 x 25 dkg margarint kikevertem 40 dkg porcukorral jó habosra .3 részre osztot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat, az átszitált kakaóport és a cukrot egy fém keverőtálba tesszük és hidegen csomómentesre keverjük. A keveréshez legjobb, ha kézi habverőt használunk, azzal könnyen elos...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: NehézSütőpapírból vágjunk ki 8 35*40 cm-es téglalapot, majd minegyik közepére rajzoljunk 26 cm átmérőjű kört. A tészta hozzávalóiból két részletben keverjük ki a masszát. 6 tojást sz...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz