• 250 g túró
• 3 púpos ek. zabpehelyliszt (darált zabpehely)
• 2 tojás
• só (kb 1/4 kiskanál)
• édes verzió esetén + édesítő
• kb. 3 ek. kókuszolaj a sütéshez
A hozzávalókat összekeverjük, majd egy serpenyőben kevés kókuszolajat felforrósítunk, belekanalazzuk a túrós masszát (1 evőkanál=1 túrós puffancs) és közepes lángon mindkét oldalukat megsütjük.
Sós verzióban kiváló köret, édes verzióban magában vagy gyümölccsel, esetleg joghurttal fogyasztva tökéletes desszert.
A tejszínből nagyon kemény habot verünk. A joghurtot a turmixgép poharába öntjük, rászórjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, a sót, valamint a reszelt citromhéjat, majd az egészet egy...
Elkészítési idő: