• 250 g túró
• 3 púpos ek. zabpehelyliszt (darált zabpehely)
• 2 tojás
• só (kb 1/4 kiskanál)
• édes verzió esetén + édesítő
• kb. 3 ek. kókuszolaj a sütéshez
A hozzávalókat összekeverjük, majd egy serpenyőben kevés kókuszolajat felforrósítunk, belekanalazzuk a túrós masszát (1 evőkanál=1 túrós puffancs) és közepes lángon mindkét oldalukat megsütjük.
Sós verzióban kiváló köret, édes verzióban magában vagy gyümölccsel, esetleg joghurttal fogyasztva tökéletes desszert.
Az eperturmixot csomómentesre keverjük az agar-agarral, majd lassú tűzön, állandóan kevergetve egyet rottyantunk rajta. Utána azonnal le is vesszük a tűzről. Formákba öntjük és ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Mosd meg az almákat, vágd ki a magházukat (hámozni nem szükséges). Aprítsd kis darabokra. 2. Egy nagy méretű, széles szájú üvegtartályba, vagy egy 3 literes fazékba szórd bel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Champignons putzen und achteln, den Schinken in Würfel schneiden. Zwiebel und Knoblauch fein würfeln. Gesalzenes Wasser zum Kochen bringen und die Gnocchi darin in etwa 15 Minu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Darálóba vagy aprítóba rakunk mindent, és ízlés szerinti állagúra pépesítjük. 2. A citromlé lehet több is, akár 80 ml, kinek hogyan ízlik!
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű