4 sajtkrém,
snidling,
4 gerezd fokhagyma,
½ liter tejföl
Elkészítési mód:
A 4 tömlős sajtkrémet nyomjuk bele egy mély edénybe, majd vágjuk apró darabokra és keverjük össze snidlinggel. A 4 összenyomott gerezd fokhagymát is keverjük bele és néhány óráig hagyjuk állni.
Addig a répákat pucoljuk meg, vágjuk fel hosszába és áztassuk vízbe, nehogy kiszáradjon.
Az élesztőt langyos tejben megfuttatom, a liszttel, a tejföllel és a sóval a kenyérsütőgépbe teszem és kidolgoztatom. Letakarom, és kb. fél órát langyos helyen kelesztem. A tésztá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket sóztam és mikor elkezdett levet engedni, kinyomkodtam belőle. Összegyúrtam a tojással, fűszerekkel és zabpehellyel. Sütőpapírra adagoltam és lefújtam olajsprayvel a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást felverjük, nem habosra, mert egész tojással dolgozunk, de alaposan. Belekeverjük a grízt, sűrű tejföl állagú tésztát kapunk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott és lecsumázott epret turmixoljuk le. A tejet és a tejszínt keverjük össze a zselatinnal és melegítsük addig, amíg egyneművé olvad. Forralni nem kell! Adjuk hozzá az éde...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű