5 db keménytojás
1 kis fej vöröshagyma
5 dkg füstölt krémfehér sajt
1 kis pohár tejföl
fél csokor petrezselyemzöld
só
bors
1 kávéskanál Piros Arany
Apróra felvágjuk a hagymát, elmorzsoljuk a sajtot, villával összetörjük a főtt tojás sárgáját, és hozzáadjuk a tejfölt, az apróra vágott tojásfehérjét + a vágott petrezselyemzöldet. Ízesítjük sóval, borssal és egy kis piros arannyal.
Pirítóssal vagy péksüteménnyel tálaljuk.
A túrót villával összetörjük, majd összedolgozzuk a hagymával és a tejföllel, majd hozzáadjuk a fűszereket, és teljesen összekeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldborsót kiválogatjuk és alaposan megmossuk, a húst kockára daraboljuk. A borsót a MAGGI Erõleves kockával, a MAGGI Füstölt ízű ízesítő kockával, valamint egy kevés cukorral és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű