1 db nagy méretű gyömbér
500 ml házi méz
Szükségünk lesz egy nagyobb méretű gyömbérre, amit reszeljünk le és keverjük össze 500ml mézzel. A mézzel kapcsolatban fontos, hogy ne bolti,hanem házi mézet vásároljunk! Ebből az elkészített elixírből együnk naponta 3-4 alkalommal. Az is fontos továbbá, hogy ne fém tárggyal nyúljunk bele, hanem fakanalat használjunk. 4 nap után az eredmény több betegnél javulni kezdett. A kúra alatt fontos, hogy higgyünk is a gyógyulásban, ne hagyjuk, hogy a depresszió győzzön felettünk.
Elmeséljük Ante Kreisch történetét, aki nem hitt az orvostudománynak és meggyógyította önmagát.
“tüdőrákot diagnosztizáltak nálam, a horvát orvosok szerint nem volt sok földi napom hátra. Miután áprilisban elhagytam a kórházat, nyáron egy teljesen más ember lettem. Az orvosaim pedig értetlenül álltak a kezükben az eredményekkel, amelyek az egészségemet igazolták. Mivel akkor már csak kis mértékben volt jele a ráknak, az orvosom azt mondta, folytassam, amit elkezdtem, kíváncsi ugyanis az eredményre. Folytattam, ma pedig teljesen egészséges lettem. Az emberek a világkülönböző pontjairól jönnek hozzám tanácsért, hiszen ők is remélik a gyógyulást. A remény, amit a szemükben látok pedig elég erőt ad ahhoz, hogy bátran megosszam gyógyulásom titkát a világgal. Örömömre a receptem képes volt már másokon is segíteni!”
Még mindig nagy meglepődést okoz, hogy napról-napra mennyi ember kezd el újból hinni a természet erejének és választják különböző betegségekre a természet csodáit. Kreisch gyógymódja tele van természetes összetevőkkel, amiben a legmeglepőbb, hogy szinte minden összetevőjével találkozunk minden nap. A hivatalos orvoslás természetesen nem hisz ezekben a gyógymódokban, azonban egyre több cáfolat születik erre. Egy bosnyák nő például hasonló összetevőkkel gyógyította meg magát, az “orvosságnak” köszönhetően 20 intenzív osztályon eltöltött nap után egészségesen tért haza családjához.
A virslit hideg vízben felteszem főni, épp, hogy felrottyan, már ki is veszem, hűtöm. 4-5 fej hagymát felvágok, sózom, a virsli főzővizével forrázom, kicsit állni hagyom benne. Add...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa te is szárazból készíted, akkor ne felejtsd el előző este beáztatni. Miután megszívta magát, és puha (puhább) lett, mosd át, és amennyire tudod, kéztörlővel töröld szárazra. (Ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a vajjal vaníliás cukorral felrakjuk forrni,addig a a kiflinket felkarikázzuk egy nagyobb tálba rakjuk és a felforrt tejjel le öntjük.A porcukrot a dióval elkeverjük.Kivaja...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit alaposan megmossuk, és héjában, enyhén sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, amikor már meg lehet fogni, meghámozzuk, melegen áttörjük, és hűlni hagyjuk. (Főzőlevét félre...
Elkészítési idő: kb. 3 óra Nehézség: Közepes