7 tojás fehérjét, pici sóval elkezdünk felverni, ha félig felvertük, kanalanként hozzáadunk 20 dkg cukrot, mikor kemény beleszitálunk 4 evőkanál lisztet, 1 kávés kanál szódabikrbónával, ( vagy 1 cs. sütőporral), majd 15 dkg darált diót keverünk bele, megsütjük. Krém: 7 tojássárgáját, 20 dkg cukorral, 2 cs. vaníliáspudingporral, kikeverünk, 6 dl tejből keveset a pudinghoz teszünk, hogy simára tudjuk keverni, a többi tejet felforraljuk, majd a pudinghoz öntjük, és sűrűre főzzük, kihűtjük, ha kihült 25 dkg rámával kikavarjuk, ketté osztjuk, egyik felébe 10 dkg olvasztott étcsokit teszünk, Tésztára kenjük a vaníliás krémet, erre tejes, kávés, rumaromában megmártjuk a háztartási kekszet és kirakjuk a krém tetejét, erre a csokis krém, majd hullalából vert hab, reszelt csoki, vagy torta dara díszíteni.
Egy közepes tálban verjük fel a tojásokat, mérjük bele a gesztenyelisztet, sót, eritritet és a sütőport. Keverjük alaposan el, közben óvatosan adagoljuk mellé az ásványvizet. Adjuk...
Elkészítési idő:A kekszet összetörjük és egy tálba tesszük. Az almát lereszeljük, meglocsoljuk a citromlével, majd egy kis edénybe tesszük és a cukorral pár percig melegítjük. Mikor karamellizálód...
Elkészítési idő:Elkészítése: Kb. 3 ek tejjel az élesztőt felfuttatjuk. A lisztet, sót, porcukrot, vanillincukrot, tojássárgáját, a maradék tejet, a felfuttatott élesztőt a vajat összekeverjük é...
Elkészítési idő: