1kg birsalma héjastól, magháztól megtisztítva, kevés vízzel puhára főzve, turmixolva, kicsit főzzük, míg az edény alját nem látni, majd 80 dkg cukrot, 1 vaníliás cukrot adunk hozzá, és sűrűre főzzük. Tehetünk bele darabos diót!
1 kg dagadó (bárányból izgalmasabb) két gerezd apróra vágott fokhagyma két csapott teáskanál őrölt fahéj két csapott teáskanál őrölt szegfűszeg két csapott teáskanál durvára őr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit sima robotgéppel kevertem össze, de turmixgépben is összedolgozhatjuk. A palacsintasütőben pici kókuszzsírt melegítettem, majd egy kisebb merőkanál segítségév...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket kis vízzel turmixolom, ízlés szerinti mennyiségben és összetételben. A magokat aprítógépben masszává aprítom (ha szükséges kis vizet ide is öntök). Itt bátran lehe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz áttört juhtúrót keverd simára a vajjal, a mustárral és a Piros Arany krémmel. Tisztítsd meg a hagymát és a retket, majd reszeld le, és add hozzá a juhtúróhoz, és ha gondolod, só...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű