400 g víz
350 g cukor
250 g hideg víz
250 g citromlé
1 tojásfehérje
A víz és a cukor az edénybe tesszük és 5 P/100F/3F
A hideg vizet és a citrom levet hozzá adjuk 3MP/3F
A tojás fehérjét hozzá adjuk és 3MP/4F
A masszát kb 4 cm magas edénybe tesszük amit fagyaszóba lehet tenni. Hűlni tesszük, fóliával a tetején . Miután kihűlt 8 órára a fagyasztóba tesszük.
A mélyhűtött masszát felkockázzuk kb. 4*4 cm, az edénybe tesszük és 30 Mp /9F, 30Mp/4F a fekete lapát segítségével krémesre keverjük. Azonnal tálaljuk.
Ennek egy részét használjuk el a kenyér készítéséhez, a maradékot megőrizzük és kiegészítjük a harmadik lépcső összetevőivel, így mindig elegendő kovásszal rendelkezünk a kenyérs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzeleteljük fel a káposztát. Úgy vágjuk össze, hogy a torzsa összetartsa a leveleket, mert különben szétesik A biztonság kedvéért, mindegyiket egy hústűvel össze lehet tűzni. V...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA paradicsomokat vízszintesen félbe vágom és tepsire sorakoztatom. A hagymát, fokhagymát megpucolom, a hagymát darabolom és mindet a paradicsomokra szórom. A tepsibe halmozott zöl...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Az avokádót kettévágjuk, a magját kivesszük, és kikanalazzuk az avokádót egy tálba. 2. A fokhagymát megpucoljuk, és lereszeljük az avokádóhoz. 3. Egy villával összetörjük...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű