menu

Családireceptkönyv.hu

Birsalmasajt


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg birsalmát alaposan megmosok, 4-be vágom és kivágom a magházát. Nem kell meghámozni! Annyi vízben,hogy épp ellepje, megfőzöm. Ha puha leöntöm róla a levet, turmixolom. A pépet 80 dkg cukorral folytonos keverés mellett jó sűrűre főzőm. Dobok bele egy marék diót, és folpackkal bélelt őzgerinc formába öntöm. Másnapra megkeményedik annyira, hogy ki lehet venni a formából!!!

Birsalmasajt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Gyurkó
Ajvar
Ajvar

Tegye a padlizsánt és a paprikát a sütő rácsára; előbbit 30, utóbbit 20 percig kell sütni. Miután letelt a húsz perc, óvatosan helyezze a paprikákat egy mély edénybe, majd fedje l...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kocsonya- aszpikos formában
Kocsonya- aszpikos formában

---Miután a hús megfőtt, külön tálba tesszük, és kézzel kiszedjük a csontocskákat, a levet pedig leszűrjük. A tányérok vagy különböző formák aljára tehetünk díszítésképp felkarikáz...

Elkészítési idő: 180
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Grízgaluska
Grízgaluska

Elkezdjük forralmi a levest. A tojásokat leütjük, hozzáadjuk a 3 csipet sót, borsot ízlés szerint, egy kis csipet majorannát és 2 evőkanál vizet. Amennyire csak tudjuk felverjük. A...

Elkészítési idő: 15-20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dóra
Pizzatészta tekercs
Pizzatészta tekercs

https://www.facebook.com/noklapjacafe/videos/10154999659043773/ pizzatészta tekercs

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk