Családireceptkönyv.hu

Birsalmasajt


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg birsalmát alaposan megmosok, 4-be vágom és kivágom a magházát. Nem kell meghámozni! Annyi vízben,hogy épp ellepje, megfőzöm. Ha puha leöntöm róla a levet, turmixolom. A pépet 80 dkg cukorral folytonos keverés mellett jó sűrűre főzőm. Dobok bele egy marék diót, és folpackkal bélelt őzgerinc formába öntöm. Másnapra megkeményedik annyira, hogy ki lehet venni a formából!!!

Birsalmasajt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Krilla
Niki HI receptjei
Niki HI receptjei

http://docplayer.hu/9919065-Receptek-a-kombinalt-alacsony-hisztamintartalmu-tejmentes-glutenmentes-etrendhez.html

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: zsuzsi0629
gyros pita házilag
gyros pita házilag

Kevés langyos vízben elkeverjük az élesztőt, a cukrot és a sót, a liszthez adjuk, és annyi vízzel gyúrjuk ki, hogy lágy kenyértészta állagú masszát kapjunk. Letakarva 1 órát kelesz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
mézes puszedli máz
mézes puszedli máz

Pogonyi Judit Külső máz: vagyis kandírozás. Ez a szakma. A kisütött mézest, ami már kihűlt ezzel kell bevonni. 1 kg kristálycukrot 3 dl vízzel felforralni, csak addig keverni, a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk