Anikó Bach Nem, dehogy! 32 fokon kevertem össze a tejben oldott lúgot és az olajokat, de csak egy nagyon vékony szalagfázisig. Szétöntöttem annyi edénybe, ahány réteget szerettem volna csinálni. A legalsóval kezdtem: bekevertem pudingra, superfat, illat, öntöttem a formába. És így az összesnél. Mire a kövi réteget megcsináltam, addig az első a formában olyan lett, hogy bátran lehetett rá önteni. Közben a többi edénybe is bele-belekavargattam kanállal, hogy ne szilárduljon össze állásában. A legutolsó réteget is szuperjól lehetett még keverni és önteni is. Annak érdekében, hogy tovább keverhető maradjon a massza, általában 65% olívaolajjal dolgozom, de tovább is hagyom érni a szapit: 8-10 hétig smile hangulatjel
1. A sajtszeleteket lisztbe, felvert tojásba, ismét lisztbe és tojásba mártjuk és bő, forró olajban kisütjük, vigyázva hogy a bundája a fordításnál ne sérüljön meg. 2. Bármilye...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA palacsinta hozzávalóit összekeverjük, a szokásosnál sűrűbb legyen, majd a palacsintákat kisütjük. A csirkemellet apró darabokra felszeljük, egy kevés olajon megpirítjuk, sóval...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa mirelit zöldbabot 1-2 gerezd fokhagymával ízesített sós vízben roppanós állagúra főzzük, leszűrjük. 2 dkg vajat felforrósítunk, hozzáadunk 2 evőkanál low carb lisztet, majd kb....
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű1. A hagymát apróra felvágjuk. Apróbbra, mint mikor főzéshez kockázzuk. 2. A túrót eldolgozzuk a pirospaprikáva. A megadott mennyiség kb. stimmelni fog, de igaziból akkor elég a...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű