Anikó Bach Nem, dehogy! 32 fokon kevertem össze a tejben oldott lúgot és az olajokat, de csak egy nagyon vékony szalagfázisig. Szétöntöttem annyi edénybe, ahány réteget szerettem volna csinálni. A legalsóval kezdtem: bekevertem pudingra, superfat, illat, öntöttem a formába. És így az összesnél. Mire a kövi réteget megcsináltam, addig az első a formában olyan lett, hogy bátran lehetett rá önteni. Közben a többi edénybe is bele-belekavargattam kanállal, hogy ne szilárduljon össze állásában. A legutolsó réteget is szuperjól lehetett még keverni és önteni is. Annak érdekében, hogy tovább keverhető maradjon a massza, általában 65% olívaolajjal dolgozom, de tovább is hagyom érni a szapit: 8-10 hétig smile hangulatjel
A rizst 30 percre beáztatjuk, majd leszűrjük és lecsöpögtetjük. A húst nagyobb kockákra vágjuk, a vajon megpirítjuk, majd kiszedjük. A visszamaradt zsiradékon üvegesre sütjük a fel...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézZwiebeln, Kartoffeln und Möhren schälen und grob raspeln. Zucchini putzen, waschen und ebenfalls grob raspeln. Das Gemüse mischen und die sich bildende Flüssigkeit ausdrücken und a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pucolt cukkinit hasábokra vágjuk, és lisztben megforgatjuk. A két tojást gépi habverővel egyben habbá verjük, a lisztet (benne a só, bors, fűszerek) lazán hozzáforgatjuk, majd a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Paprikaschote, den Apfel und die Salatgurke putzen, waschen bzw. schälen und in kleine Stücke schneiden. Den Feta-Käse mit der Hand zerbröckeln und mit dem gepressten Knoblauch...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű