Családireceptkönyv.hu

Fetasajttal töltött rántott gomba


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg nagyfejű csiperkegomba
15 dkg fetasajt
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj

Elkészítés:


A gombákat megtisztítjuk, szárukat kivágjuk.
Megtöltjük a gombafejeket fetasajttal (jól belenyomkodjuk).
Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk a töltött gombafejeket, majd még egyszer tojásba és zsemlemorzsába.
Bő forró olajban kisütjük.

Fetasajttal töltött rántott gomba

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar TÖKÖS TÓCSNI RECEPT
TÖKÖS TÓCSNI RECEPT

A hozzávalókat összekeverjük forró olajban kisütjük, tejföllel tálaljuk

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Borjúpaprikás házias galuskával
Borjúpaprikás házias galuskával

A húst 3-4 dkg-os, egyenletes kockákra vágjuk. Zsírt hevítünk, melyben a finomra vágott vöröshagymát aranysárgára pirítjuk. Lehúzzuk a tűzről, és hozzákeverjük a pirospaprikát. Hú...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Darina
Gyors bögrés pizza recept
Gyors bögrés pizza recept

A meleg vízből, mézből és az élesztőből kovászt készítünk. Ha a kovász kész, hozzáadjuk a lisztet, olajat, sót és a fokhagymaport. Először villával átdolgozzuk, majd a kezünkkel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Desszert
Bögrés császármorzsa
Bögrés császármorzsa

A lisztet, a darát, a sót, a cukrot és a tojást jól elkeverjük. A tejjel pedig addig hígítjuk, míg önthető masszát nem kapunk. Állni hagyjuk min. 10 percig, de ha nagyon összeáll...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk