Családireceptkönyv.hu

Fenyőrügy /Vali konyhája


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


cukor, fenyőrügy

Elkészítés:


gyűjtünk minél többfajta friss fenyőrügyet, szedhetünk hozzá friss tobozt is, otthon ötliteres befőttes üvegbe rétegezve rügy+toboz+cukor, amint kezd kissé összeszottyadni lehet újabb rügyet és újabb adag cukrot rakni. nekem kb két hónapot állt így. aztán leszűrtem ahogy tudtam és egyszer felforraltam, majd üvegekbe öntöttem. sajnos italos üvegbe, így nagyon nehezen jön ki. idén nem italosba fogom rakn

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Zsuzsa
Tarjás-zöldhagymás galette
Tarjás-zöldhagymás galette

A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, és betesszük a hűtőbe, amíg előkészítjük a feltétet. A sütőt közben melegítsük elő 200 fokra. A tarját kockázzuk össze és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Fügesajt
Fügesajt

A cukrot és a citromsavat ráöntjük a fügére és jól össze törjük. Feltesszük főni és 1 órát főzzük. Botmixerrel pépesítjük, aztán még egy órát főzzük. Ahogy a videón van olyan sűrűs...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zabpalacsinta
Zabpalacsinta

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Ákos
Lángos hűtőben kelesztve
Lángos hűtőben kelesztve

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk