Tészta: 4 tojásfehérjét, pici sóval és 30 dkg porcukorból elvett 2 evőkanállal keményre verjük, a maradék porcukrot 4 tojássárgájával, 10 evőkanál vízzel (kanalanként) habosra kavarjuk, majd 20 dkg lisztet, pici szódabikarbónával hozzá szitálni és végül a tojásfehérje. Krém: 2 púpos evőkanál lisztet, 1 tojássárgáját, 2.5 dl tejjel lassan felengedünk, csomó mentesre kavarjuk és sűrűre főzzük, ha kihűlt a következő krémhez keverjük: 20 dkg porcukor, 20 dkg ráma, 2 cs. vaníliáscukor, kevés rumaroma, 10 dkg darált dió, a két krémet egyesítjük, a tésztára kenjük és csokimázzal bevonjuk. Közepes méretű tepsiben sütöttem.
Mélyebb tál aljába babapiskóta, meglocsolni kis rummal , rá csoki vagy más puding rá egy kis gyümölcs erre megint egy réteg babapiskóta, megint puding így tovább amíg van hozzávaló
Elkészítési idő: Nehézség: NehézKikeverjük a tojássárgájákat a cukorral, csipet sóval, majd gőz felett sűrű mártássá főzzük a tejjel. Hideg vízbe állítva kihűtjük. A tejszínből kemény habot verünk. Megolvasztunk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A tésztához a tojásokat a porcukorral elkeverjük. Hozzáadjuk a kissé megolvasztott margarint, a langyos mézet, végül a szódabikarbónával elkevert lisztet, és jól összed...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a porcukorral habosra keverjük. A fehérjét felverjük kemény habbá. Sütőporral kevert lisztet beleszitáljuk a cukros-tojássárgába s jól összek...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű