1 csirkemell,
7-8 evőkanál liszt
1 evőkanál olaj
3 evőkanál étkezésikeményítő
1 tojás
1,5 kávéskanál sütőpor
só,
víz
Máz:
3-4 evőkanál ketsup,
3 evőkanál méz
1 evőkanál ecet
pirított szezámmag
A csirkemellet felcsíkozzuk, sózzuk, majd a masszába forgatjuk, ami egy sűrű palacsinta tésztaszerű legyen, még forrón beleforgatjuk a mázba
A májat megtisztítom a hártyáktól, megmosom, leszárítom, és visszateszem a hűtőbe. Megtisztítom a hagymát, felkarikázom, kicsit megsózom, majd a zsíron megpirítom . Ha megsült, ki...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű- A 30×28-as tepsimben készítettem: első lépésben kibéleltem a baconnel. - Rárakosgattam a hússzeleteket. - Egy sor bacon - Ráöntöttem a zöldséget (igen, így fagyottan). - A te...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElőször bepácoljuk a csirkecombokat: mindkét oldalukat sózzuk, borsozzuk és megkenjük két evőkanál mustárral, majd félretesszük őket. (Nyilván minél többet áll, annál jobb, de nem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA combokat kettőbe vágjuk, és alaposan sózzuk, borsozzuk. Egy nagyobb tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben elkezdjük sütni, egyszer-egyszer megforgatjuk. Mikor k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű