1 csirkemell,
7-8 evőkanál liszt
1 evőkanál olaj
3 evőkanál étkezésikeményítő
1 tojás
1,5 kávéskanál sütőpor
só,
víz
Máz:
3-4 evőkanál ketsup,
3 evőkanál méz
1 evőkanál ecet
pirított szezámmag
A csirkemellet felcsíkozzuk, sózzuk, majd a masszába forgatjuk, ami egy sűrű palacsinta tésztaszerű legyen, még forrón beleforgatjuk a mázba
A húst megmossuk, majd, kisméretű kockákra vágjuk. Sózzuk, és félre tesszük. A fokhagymákat megpucoljuk, majd fokhagyma nyomón átnyomjuk. Vöröshagymát megpucoljuk apróra vágjuk...
Elkészítési idő:a csirkét jól megmossuk, beletesszük egy sütőzacskóba a hagymát, fokhagymát és a paprikát jó apróra vágjuk hozzátöltjük az olajat, beleszórjuk a fűszereket jól összekeverjük, rá...
Elkészítési idő:A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk. Lisztbe mártjuk, majd a burgonyás tésztába. Közepes lángos lassan kisütjük. Nagyon finom egy könnyű saláta mellé. Aki szereti kész...
Elkészítési idő: 1,5 óra