menu

Családireceptkönyv.hu

♥ Pipimuffin


Írta:

Adag: 12
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


70-80dkg csirkemell filé
3 tojás
2 evőkanál liszt
15 dkg reszelt sajt
só, bors ízlés szerint
2 kávéskanál ételízesítő
3 nagyobb gerezd fokhagyma
24 szelet bacon

Elkészítés:


A muffin formát béleljük ki körkörösen egy bacon-nel. Egy másik bacon szalonnát vágjunk ketté, egyiket igazítsuk bele a muffin formába, majd a másikat is keresztbe – a bacon-ök képezik a muffin alját és peremét.

A csirkemellet mossuk meg, s vágjuk apró kockákra.

A tojásokat verjük fel, keverjük bele a lisztet, a 7-8 dkg reszelt sajtot, a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd keverjük hozzá a felkockázott csirkehúst.

A masszát kanalazzuk a muffin formába, majd a maradék reszelt sajtot szórjuk a tetejére.

Előmelegített sütőben, 180 fokon süssük fél óráig.

♥ Pipimuffin

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Baconba tekert csirkemell csíkok
Baconba tekert csirkemell csíkok

A csirke mell csíkokat e fűszerezem és 1 nap vagy éjjel állni hagyom.Sütés előtt egyenként körbe tekerem szalonna csíkokkal,Tepsibe egymás mellé teszem.kevés vízzet öntök alá.Alufó...

Elkészítési idő: 12+1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Enikő
Burkolt csirkecombok recept
Burkolt csirkecombok recept

A tejfölt sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a fokhagymát, az aprított petrezselyemzöldet, lilahagymát és alaposan elkeverjük. Egy tepsi vagy jénai alkába kevés olajat öntünk, belete...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Tejszínes gombás csirkeragú
Tejszínes gombás csirkeragú

Nagyobb serpenyőben kevés zsiradékon a szalonnát kisütöm, benne megdinsztelem a vöröshagymát, a fokhagymát, majd a csirkemellet fehéredésig magas hőfokon átpirítom. Meghintem kevé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar  Paradicsomos, gombás csirkecomb
Paradicsomos, gombás csirkecomb

A csirkecombokat megmossuk és kettévágjuk. A mindkét oldalán sóval meghintett húst fedeles jénai edénybe helyezzük. Az olajon megfonnyasztjuk a felaprított hagymát, rátesszük a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk