tészta: 10 dkg ét csokit, 10 dkg vajjal gőz fölött felolvasztunk, 4 tojás sárgáját, 10 dkg cukorral habosra kavarunk, majd a langyosra hűlt csokit hozzáadjuk, 1-2 evőkanál kakaó, 10 dkg liszt és 1 teás kanál sütőpor, végül a 4 tojás fehérje 5 dkg cukorral keményre verve, sütjük és hűlés után 3-ba vágjuk.
Krém: 4.5 dl tejet felforralunk, 3 tojássárgáját, 18 dkg cukorral habosra kavarjuk, hozzá adunk 3 cs. tejszín ízű pudingport, majd 4.5 dl tejjel felöntjük, ezt a forró tejhez és sűrűre főzzük., kihűtjük, 20 dkg ráma, 15 dkg porcukor a két krémet egybe és töltjük a lapokat a tetejét is.
A tojásokat az édesítőkkel, mézzel, sóval tejföl sűrűségűre felverjük, majd apránként beleszitáljuk a lisztet. A tésztát egyenletesen eloszlatjuk egy 20*20 cm.-es,szilikon formába...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 2 részre osztjuk, 1 órára betesszük a mélyhűtőbe, alufóliába becsomagolva. 2. A töltelék hozzávalóit összekeverjük. 3. A tepsit Rámáva...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA befőtt levét leöntjük egy pohárba, a gyümölcsöt pedig összefogatjuk a fahéjjal, és állni hagyjuk kicsit. Ezalatt megfőzzük a pudingot a befőttlével és annyi tejjel/meggylével, a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA piskótát 1,5-2 cm-es kockákra daraboljuk, és meglocsoljuk a mandulaaromával vagy Grand Marnier-vel. Egy nagyobb, félgömb alakú tálat kibéleljük celofánnal majd a feldarab...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes