A csirke mellből nyitott nagy szeleteket vágunk, ha szükséges kicsit megklopfoljuk, só, bors,sonka, sajt, fogvájóval összefogjuk,bepanírozzuk és kisütjük. Tálalásnál srégant felszeleteljük és sajtot reszelünk rá!
A kacsamájat 1 éjszakára tejbe áztatjuk. Másnap papírtörlővel óvatosan felitatjuk róla a nedvességet. A felkockázott hájhoz kevés ( kb 1/2 dl) vizet adunk, kis lángon - hogy ne é...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy száraz lábasban megpirítjuk a gombát, majd kiszedjük. 2. Ugyanabban a lábasban az olajon megpirítjuk a sózott, borsozott csirkerészeket. Kiszedjük egy tányérra, és a vissza...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemelleket ujjnyi csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel és ételízesítővel. 2. 5-6 evőkanál lisztből, a tojásokból, kevés tejjel és cs...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hagymát apróra vágjuk és olajon megpirítjuk, a feldarabolt mellfilével. A paradicsomokat félbe vágjuk, majd félre tesszük. Hozzáadjuk a fokhagymát, majd paprikával fűszerezzük...
Elkészítési idő: 35-40 perc Nehézség: Közepes