Fehér tészta:
16dkg ráma, 16dkg cukor, 1 cs. vaníliás cukor, 3 tojás, 12dkg liszt, késhegynyi sütőpor, pici só, pici szódabikarbóna
Barna tészta:
16dkg ráma, 16dkg cukor, 1cs. vaníliás cukor, 3 tojás, 10dkg liszt, 2dkg kakaó, késhegynyi sütőpor, pici só, pici szódabikarbóna, piskótát sütünk, lekvárral kenjük, tetejére torta bevonó.
Nagyon egyenletesre kell elsimítani a tésztát a tepsiben, mert így lehet szépen egymásra tenni.
A liszthez hozzákeverjük a szódabikarbónát. A sütőt előmelegítjük. A cukrot és a zsírt habosra keverjük, majd hozzáadjuk a gesztenyemasszát, azzal is jól kikeverjük. Kis adagokba...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csoki felét a kókuszolajjal együtt olvasszuk fel, majd hagyjuk kicsit visszahűlni. A tojást az édesítővel verjük fehéredésig, ez kb. 3-4 perc. Adjuk hozzá az olvasztott csokit, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBarna rész elkésztése, amely a csúcsok külsejét képezik: a kekszet a dióval, porcukorral, kakaóval, a puha margarinnal és a tejjel összegyúrjuk. 25 kis gombócot formázunk belőle (t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a vajat, a porcukrot és a tojássárgáját habosra keverjük, majd hozzáadjuk a reszelt citrom héját, a csipet sóval összekevert lisztet, és jól összegyúrjuk a tésztát. Fol...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű