Fehér tészta:
16dkg ráma, 16dkg cukor, 1 cs. vaníliás cukor, 3 tojás, 12dkg liszt, késhegynyi sütőpor, pici só, pici szódabikarbóna
Barna tészta:
16dkg ráma, 16dkg cukor, 1cs. vaníliás cukor, 3 tojás, 10dkg liszt, 2dkg kakaó, késhegynyi sütőpor, pici só, pici szódabikarbóna, piskótát sütünk, lekvárral kenjük, tetejére torta bevonó.
Nagyon egyenletesre kell elsimítani a tésztát a tepsiben, mert így lehet szépen egymásra tenni.
A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük és robotgéppel összekeverjük. Amikor már megfelelő állagú, fóliába csomagoljuk és 30 percre hűtőbe tesszük. Ezután kettőbe osztjuk a tésztát...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KönnyűA sütőt melegítsd elő 170 fokra. A tésztához a hozzávalókat alaposan keverd össze, majd simítsd kb. 20-22 cm átmérőjű sütőtálba. A sajttorta töltelékéhez a mascarponét a cukorra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és folpack-ba csomagolva hűtőszekrénybe tesszük legalább 1 órára. 2. A pihentetett tésztából diónyi darabokat sodrunk, és sütőpapírral bélelt...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA vajat felolvasztjuk, hozzákeverjük a cukrot. Ha a cukor elolvadt, hozzáöntjük a tejet és közepes lángon főzzük. Majd nagy figyelemmel hozzávegyítjük a tejport is. Kis lángon főzz...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz