Családireceptkönyv.hu

Babgulyás


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 doboz Aldis fehér bab
30-35 dkg lapocka
1 közepes nagyságú vöröshagyma
2 szál sárgarépa
1 szál petrezselyem gyökér
1 karika zeller
1 zöldpaprika
só, bors, őrölt kömény, lestyán
pirosarany
őrölt pirospaprika
csipetke vagy más levesbetét

Elkészítés:


Főzünk egy jó sűrű pörköltet a húsból. Ennek a fajta babnak nem kell főzési idő ezért csak akkor öntjük a pörkölthöz amikor a hús már vaj puha. Beletesszük a lestyánt is és a csipetkét. Nem főzzük már tovább csak míg a csipetke belefő.
Semmi féle sűrítés nem kell bele mert egy nagyon jő sűrű gulyást kapunk.

Babgulyás

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egytálételek, Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kata
Gombás sertésszelet
Gombás sertésszelet

A hússzeleteket sózzuk és borsozzuk. A hagymát felkockázzuk, a zsíron vagy olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a kockára vágott szalonnát, majd rátesszük a hússzeleteket. Hozzáadjuk az...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: keria
Hortobágyi húsos palacsinta
Hortobágyi húsos palacsinta

Sós palacsinta tésztát készítünk, és kisütjük. A darált húst sóval, borssal és zúzott fokhagymával ízesítjük, és vajon megpároljuk. Ha szükséges, kevés alaplevet öntünk alá. A vörö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Párizsi szelet
Párizsi szelet

Felverem a tojásokat, a liszthez hozzáadom a szódabikarbónát, A kisütni kívánt húst először, kiveregetem, besózom és lisztben, majd a tojásban, végül újra a lisztben forgatom, így...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk