3 tojássárgája
1 vaníliáscukor
pici só
1 kávétejszín , az a pici egy adagos
liszt amennyit felvesz
A hozzávalókból egy jó alaposan kidolgozott tésztát gyúrok.
A kidolgozás a kulcs.
Hajszál vékonyra nyűjtom,formázom majd olajban kisütöm.
Végén porcukrozom.
Roppanósnak kell lennie.
Mivel a tésztát nem kell pihentetni, ezért érdemes először a túrótöltelékkel kezdeni. A töltelékhez először készítünk egy vaníliapudingot, ehhez három tojást kettéválasztunk, a sár...
Elkészítési idő: 50 percA vajat 10 dkg cukorral, 1 evőkanál vaníliás cukorral és a sóval habosra keverjük, ezután egyenként hozzáadunk 2 tojást, majd a lisztet, a keményítőt és a sütőport hozzákeverve elk...
Elkészítési idő: 1 óraZuerst für den Mürbteig das Mehl, den Zucker, die Eier und die zimmerwarme Butter in einer Schüssel miteinander vermengen. Es sollte ein fester, gleichmäßiger und nur noch wenig kl...
Elkészítési idő:A morzsa hozzávalóit késes robotgépben összedolgozzuk, majd sütőlapra szórjuk és 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt aranybarnára sütjük, közben egyszer átforgatjuk. A sü...
Elkészítési idő: