3 tojássárgája
1 vaníliáscukor
pici só
1 kávétejszín , az a pici egy adagos
liszt amennyit felvesz
A hozzávalókból egy jó alaposan kidolgozott tésztát gyúrok.
A kidolgozás a kulcs.
Hajszál vékonyra nyűjtom,formázom majd olajban kisütöm.
Végén porcukrozom.
Roppanósnak kell lennie.
A glazúrt készítjük el először. A zselatint beáztatjuk 30 ml hideg vízbe. A vizet, a porcukrot, a kakaót és a tejszínt folyamatosan kevergetve felforraljuk, majd 4-5 percig lassú t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTedd egy tálba a lisztet a sót, a tojásokat, és a tej felét és kézi habverő vagy robotgép segítségével keverd csomómentesre a palacsinta tésztát. - Add a maradék tejet a tésztához...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KözepesAz egészet jól összedolgozzuk. A tésztát kis pihentetés után kb. 3 mm vastagra nyújtjuk. A süteményeket kiszúró formákkal szaggatjuk ki. Megkenjük felvert tojással, kizsírozott és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük. A muffin sütő mélyedéseit kibéleljük papírral. A lisztet egy tálba szitáljuk, elkeverjük benne a sütőport. A csokoládét egész apró darabokra vágjuk. Egy m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű