3 tojássárgája
1 vaníliáscukor
pici só
1 kávétejszín , az a pici egy adagos
liszt amennyit felvesz
A hozzávalókból egy jó alaposan kidolgozott tésztát gyúrok.
A kidolgozás a kulcs.
Hajszál vékonyra nyűjtom,formázom majd olajban kisütöm.
Végén porcukrozom.
Roppanósnak kell lennie.
A lisztet, a szódaport, a margarinnal összedolgozzuk, majd hozzáadjuk a mézet, a cukrot, a tojások sárgáját és jól összegyúrjuk. A tészta egy harmad részét félre tesszük, a többi r...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgáját cukorral habosra kavarom, hozzá adom a többihez. Felverem a tojás fehérjét habbá és hozzáteszem a többihez és összekavarom. Tepsibe zsír, liszt. A túrót elkeverem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Vékony, téglalap alakúra nyújtjuk a leveles tésztát 2. A cukrot, a kakaót és a vaníliás cukrot összekeverjük. Hozzáöntjük a tejet, majd csomómentesre keverjük a masszát. (ne le...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojásokat a cukrokkal habosra kevertem, majd felváltva kevertem hozzá a lisztet és a tejet, csomómentes legyen, mehet hozzá a reszelt alma és a mazsola is. Picit félretettem, kb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű