1 doboz habtejszín
2 zacskó pudingpor (vanília)
0,8 liter tej
Teljes kiőrlésű vajas keksz, vagy sima háztartási keksz
3 evőkanál tej
220g porcukor
50g vaj (olvasztott)
3 evőkanál kakaópor (édesített)
csipet só
Pudingport keverjük el habverővel a tejben.
Ezután a tejszínhabot felverve tegyük bele óvatosan.
Az edény aljára tedd sorba a kekszeket
Aztán kend be a fele vaníliakrémmel.
Egy másik réteg keksz jön.
És a többi krém.
Utolsó réteg keksz a tetejére.
Egy tálban keverd össze a hozzávalókat a mázhoz.
Kend a mázat a tetejére spatulával. Ezután pihenjen a hűtőszekrényben (min. 6 órán át, vagy egy éjszakán át).
És akkor: Jó étvágyat!
A dolog rém egyszerű. Az almákat meghámozzuk, majd lereszeljük. 1 dl víz társaságában a cukorral és fahéjjal – amit ízlés szerint adagolunk -, feltesszük párolódni. Közben a tort...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Felverjük a 4 tojást a rummal vagy brandyvel, kevés sütőporral. 2. 1/2 liter vizet felforralunk, amikor lobogva forr, beleöntjük a 4 dl lisztet. 3. A tűzről levéve nagyo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz étcsokit gőz fölött megolvasztjuk, félretesszük felhasználásig. A kókuszlisztet, kakaóport, sütőport, fahéjat elkeverjük egy tálban . Egy másik tálban a tojásokat a csipet sóval...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz-egy leveles tészta lapot elhelyezünk egy magasabb falú tálban, erre jön rásimítva a krém KRÉM -a tejszínhabot felverjük kézi mixerrel ,majd belekeverjük a pudingport majd egy...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Nehéz