1 doboz habtejszín
2 zacskó pudingpor (vanília)
0,8 liter tej
Teljes kiőrlésű vajas keksz, vagy sima háztartási keksz
3 evőkanál tej
220g porcukor
50g vaj (olvasztott)
3 evőkanál kakaópor (édesített)
csipet só
Pudingport keverjük el habverővel a tejben.
Ezután a tejszínhabot felverve tegyük bele óvatosan.
Az edény aljára tedd sorba a kekszeket
Aztán kend be a fele vaníliakrémmel.
Egy másik réteg keksz jön.
És a többi krém.
Utolsó réteg keksz a tetejére.
Egy tálban keverd össze a hozzávalókat a mázhoz.
Kend a mázat a tetejére spatulával. Ezután pihenjen a hűtőszekrényben (min. 6 órán át, vagy egy éjszakán át).
És akkor: Jó étvágyat!
Összekeverni /galuska sűrű/ legyen. Kanállal olajba szaggatni, olajba..
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojást, a cukrot és a margarint jól kikeverjük. Lassan hozzáadjuk a tejfölt és a sütőporos lisztet. A masszát 3 tálba szétosztjuk. Az egyikbe a vaníliás pudingport, a másikba...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tészta hozzávalóit összekeverjük és egy tálcán vagy kb 20*30 cm-es tepsiben egyenletesen eloszlatjuk. A túrót egy villával áttörjük, majd hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cu...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű5 tojásfehérjét a cukorral, és a csipet sóval kemény habbá verem, majd tortaformába öntöm , és a tetejére csúcsokat kreálok, és ezt 180 fokos sütőben 20-25 percig sütöm. 3 dl habt...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű