Tészta:
50 dkg liszt
2,5 dkg élesztő
1 ev.k. porcukor
20 dkg Rama
1 pohár tejföl (2 dl)
csipet só
Mindent összekeversz szárazon és utána a tejföllel össze állítod. Ha kíván még nedvességet egy pici tejjel pótolód ! Hagyd egy kicsit pihenni, hogy a liszt duzzadjon.
Töltelék :
nem mérem a diót de egy félkilót biztos megdarálok. 25 dkg kristálycukrot rakok bele. Felforralt vizet amit jóval előbb már félre tettem , óvatosan öntögetem és fokozatosan villával tapicsgolom a dióval. Ne legyen híg, ne legyen száraz olyan masszív állagot kell csinálnod.
A vajat, a mézet, a tojást és a cukrot robotgéppel habosra kevertem, majd hozzáadtam a sütőporral, fűszerekkel elkevert lisztet és a tejet. Apróra vágtam a diót, a csokit és az asz...
Elkészítési idő:A túrót összekevertem a zabkorpával, pitypangmézzel egy kis kókuszreszelékkel és vizes kézzel golyókat formáztam, majd beleforgattam a kókuszreszelékbe. Lehet a közepébe meggyet te...
Elkészítési idő:A lisztbe elkeverjük a sütőport,A margarint,és a tojássárgákkal elmorzsoljuk.Az élesztőt a fél dl tejben egy kávéskanál cukorral felfuttatjuk,hozzáadjuk a liszthez,összegyúrjuk,vég...
Elkészítési idő: